Een personal trainingsplan

De snelste weg naar resultaat zonder shortcuts

Met een Personal plan, krijg jij de juiste begeleiding, persoonlijk en op jouw maat, naar jouw wensen. We bekijken je eetgewoontes, dagelijkse beweging en leefstijl en stellen een plan op dat daar bij aansluit zonder te veel te moeten opgeven. En je hoeft het niet alleen te doen! Sporten is leuker met de support en bevestiging die je nodig hebt, als je begint.

En het beste van al; die motivatie, die komt dan vanzelf.  

Een gezond lichaam, goed in je vel zitten, jezelf zelfverzekerd voelen, dag na dag... Hoe begin je eraan? 

Ik weet dat alle begin moeilijk is. Ik ben zelf verschillende keren opnieuw begonnen en even was ik goed bezig tot het leven er weer tussen kwam, ik ziek werd, de stress op het  werk te groot werd, het thuis erg druk was. Klinkt het herkenbaar? Het lukt niet om van je voornemen goede gewoontes te maken of bij een tegenslag, verval je in je oude slechte gewoontes. Of het nu een klein euvel is of je gewoon echt een moeilijke periode doormaakt, de motivatie is weg, of je hebt totaal geen energie meer en de stap naar die sportsessie is veel groter dan die stap naar de koekjeskast en/of de luie zetel.

Om van je voornemen ook een succes te maken, heb je wat tijd en handvaten nodig. Het gaat verder dan een wekelijkse groepsles. Voel jij dat ook?  

Je start altijd met het twaalfweken startplan; een pakket met intensieve begeleiding, een beweegplan mindsetcoaching, ontspanningsoefeningen en voedingsadvies. Na deze eerste drie maanden zie je gegarandeerd een eerste resultaat en voel je je opmerkelijk beter. Nadien kan je overgaan op online coaching met de app of met maandelijkse vervolg trainingsplannen.  

Maak een gratis website.