Contact

strong - my fitness journey

Esenhoutstraat 137

2950 Kapellen

+32(0)473720078

jo.verstraeten@gmail.com

@strongmyfitnessjourney

FAQ

Wat breng je mee naar een yogales?

Een yogamat mag, maar moet niet. Een handdoek en flesje water zijn wel aangeraden. Een rekkertje om je haar vast te doen is handig en draag gemakkelijke kledij.

Wat breng je mee naar een coachsessie?

Voorzie een notitieboekje en balpen en eventuele formulieren en "huiswerk" die ik had meegegeven. De eerste sessie is het handig je welkomstpakket afgedrukt en eventueel gedeeltelijk ingevuld meebrengen. Het is ondertussen terug toegelaten aan de coach om een drankje en versnapering aan te bieden. Dus je hoeft dat niet zelf mee te brengen.

Ik herstel momenteel van een burn-out of depressie. Is coaching/ yoga/ meditatie / personal training geschikt voor mij?

Coaching, yoga en meditatie dienen niet als vervanging van aangepaste begeleiding of therapie. Ze zijn wel erg aangeraden als aanvulling op uw traject bij een erkend arts, therapeut of psycholoog. Ben je al langer in behandeling en al enkele maanden in herstel dan is yoga en relaxatietherapie zeker een aanrader.

Meditatie wordt NIET geadviseerd bij een depressie of andere psychologische klachten!

Coaching kan opgestart worden alvorens terug aan het werk te gaan of als begeleiding in jouw eerste stappen terug in een normale deelname aan de maatschappij, werk en gezinsleven.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben van de geleverde diensten?

Reeds geleverde diensten worden NIET terugbetaald. Een eventuele tegemoetkoming kan worden bepaald in de vorm van een waardebon.

Het herroepingsrecht van 14 dagen is steeds geldig op alle trajecten. De resterende sessies worden dan terugbetaald of indien het traject nog niet gestart is het volledige bedrag, uitgezonderd een forfaitair bedrag van de 25€.

Bij klachten sta ik steeds open voor communicatie hierrond.

Waarom is een intakegesprek / fittest nodig? En waarom betaal ik hiervoor?

In een Intake bespreek je je probleem en je mogelijkheden steeds vooraf met mij. Er zijn steeds aanpassingen mogelijk en in groepslessen hou ik rekening met jouw beperkingen en klachten. Bespreek je wens om yoga of training te doen ook steeds met je behandelend arts vooraleer je een les komt meedoen.

Sommige aandoeningen vereisen medische opvolging of schriftelijke goedkeuring van een opvolgend arts. In een Intake gesprek wordt een risico-analyse gemaakt en bepalen we samen jouw startniveau d.m.v. fitheidstesten. Zo kan jij veilig sporten en het risico op blessures tot een minimum beperken.

Dit vraag tijd voor de afspraak zelf en administratie. Daarom is een intake niet gratis. In ruil krijg jij wel 25€ korting als je instapt op een traject of een privéles boekt. Wil je je deze 25€ cadeau doen? Dat kan ook. Zo kan iemand die jij een warm hart toedraagt genieten van een intake en fittest / proefles.

Wat gebeurt er met jouw gegevens die jij deelt in een intakegesprek en tijdens een traject?

Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden en zijn strikt confidentieel. Je hebt ten alle tijde recht om de gegevens in te kijken of te wijzigen. Alle gegevens worden vernietigd bij een beëindiging van een samenwerking. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een juiste dienstverlening en verzekering! De privacy verklaring vind je onderaan deze pagina.

Hoe kan ik reserveren?

Voor een traject of coaching verwijs ik graag door naar een intakegesprek. 

Het reserveren van een Yogales of intake kan via deze link.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via een betaalverzoek via jouw bankapp of met payconiq. Desgewenst kan cash betaling ook, maar dan kan ik je geen betaalbewijs afleveren.

Bedragen voor trajecten worden voldaan via een factuur. Betalen kan dan met payconiq of overschrijving.

Maak een gratis website.