Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Zen&Strong

ON BE06878787606

Vrijgesteld van BTW

Eenmanszaak; zaakvoerder; Joëlle Verstraeten

Essenhoutstraat 137/0002

2950 Kapellen

0473/72.00.78

jo.verstraeten@gmail.com


Verkoopsvoorwaarden

Leslocatie

Privélessen worden geleverd bij de klant thuis na online reservatie.

Groepslessen gaan door in de aangegeven locatie. Online reservatie is verplicht.

Annuleren

Kosteloos annuleren van een privéles door de klant, dient te gebeuren ten laatste 24u voor afspraak. Indien annulatie in minder dan 24u voor afspraak, worden onkosten in rekening gebracht ten bedrage van 20% van het lesbedrag.

Strong behoudt zich steeds het recht een afspraak te annuleren in geval van overmacht. De klant wordt hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Bij annulatie van afspraken door Strong wordt het lesgeld integraal terug gestort.

Betalingswijze

Betalen van een les kan bij reservatie online met paypal, bankcontact of payconiq.

Betaling bij levering dienst kan contact of met payconiq of via Qr code. Hiervoor hebt u een smartphone met geïnstalleerde payconiq-app nodig of u betaalt met uw bank-app.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn definitief en niet onderhandelbaar. De prijzen vermeld bij de diensten zijn inclusief BTW en alle andere kosten. U hoeft dus niets extra te betalen bij afrekenen.

Aansprakelijkheid

Strong kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsels ten gevolge van verzwijgen van lichamelijke aandachtspunten (zoals hernia, zwangerschap, depressie e.d.). Het boeken en deelnemen aan een yogales is volledig op eigen verantwoordelijkheid. Als u een letsel hebt, of lijdt aan een depressie of burn-out, dient uw arts zijn goedkeuring te geven vooraleer u yoga of een training gaat doen.

Maak een gratis website.