FAQ

Hoe werkt het reservatiesysteem voor de yogalessen? Hoe meld ik mij aan?

Hier vind je alle uitleg.

Waarom is een intakegesprek/ fittest nodig? 

In een Intake bespreek je je probleem en je mogelijkheden steeds vooraf met mij. Er zijn steeds aanpassingen mogelijk en in groepslessen hou ik rekening met jouw beperkingen en klachten. Bespreek je wens om yoga of training te doen ook steeds met je behandelend arts vooraleer je een les komt meedoen.

Sommige aandoeningen vereisen medische opvolging of schriftelijke goedkeuring van een opvolgend arts. In een Intake gesprek wordt een risico-analyse gemaakt en bepalen we samen jouw startniveau d.m.v. fitheidstesten. Zo kan jij veilig sporten en het risico op blessures tot een minimum beperken.

Wat gebeurt er met jouw gegevens die jij deelt in een intakegesprek en tijdens een traject?

Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden en zijn strikt confidentieel. Je hebt ten alle tijde recht om de gegevens in te kijken of te wijzigen. Alle gegevens worden vernietigd bij een beëindiging van een samenwerking. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een juiste dienstverlening en verzekering! De privacy verklaring vind je onderaan deze pagina.

Ik herstel momenteel van een burn-out of depressie. Is coaching/ yoga/ meditatie / personal training geschikt voor mij?

Coaching, yoga en meditatie dienen niet als vervanging van aangepaste begeleiding of therapie. Ze zijn wel erg aangeraden als aanvulling op uw traject bij een erkend arts, therapeut of psycholoog. Ben je al langer in behandeling en al enkele maanden in herstel dan is yoga en relaxatietherapie zeker een aanrader.

Meditatie wordt NIET geadviseerd bij een depressie of andere psychologische klachten!

Coaching kan opgestart worden alvorens terug aan het werk te gaan of als begeleiding in jouw eerste stappen terug in een normale deelname aan de maatschappij, werk en gezinsleven.

Wat breng je mee naar een yogales?

Een yogamat mag, maar moet niet. Een handdoek en flesje water zijn wel aangeraden. Een rekkertje om je haar vast te doen is handig en draag gemakkelijke kledij.

Wat breng je mee naar een coachsessie?

Voorzie een notitieboekje en balpen en eventuele formulieren en "huiswerk" die ik had meegegeven. De eerste sessie is het handig je welkomstpakket afgedrukt en eventueel gedeeltelijk ingevuld meebrengen.

Wat breng je mee naar een trainingsessie?

Ik voorzie al het materiaal normaal gezien zelf. Wat je zelf dient mee te brengen is een handdoek, een flesje water en eventueel een snack. Waardevolle spullen blijven best thuis.

Hoe kan ik reserveren?

Voor een traject of coaching verwijs ik graag door naar een intakegesprek.

Daarvoor aanmelden doe je hier.

Het reserveren van een Yogales of intake kan via deze link

Losse sessie boek je op de reservatiepagina.

Verdere contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via een betaalverzoek via jouw bankapp of met payconiq. Desgewenst kan cash betaling ook, maar dan kan ik je geen betaalbewijs afleveren.

Bedragen voor trajecten worden voldaan via een factuur. Betalen kan dan met payconiq of overschrijving.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben van de geleverde diensten?

Reeds geleverde diensten worden NIET terugbetaald. Een eventuele tegemoetkoming kan worden bepaald in de vorm van een waardebon.

Het herroepingsrecht van 14 dagen is steeds geldig op alle trajecten. De resterende sessies worden dan terugbetaald of indien het traject nog niet gestart is het volledige bedrag, uitgezonderd een forfaitair bedrag van de 25€. Na deze 14 dagen kan je in principe niet meer annuleren met terugbetaling. Verplaatsing van de resterende afspraken kan wel binnen de 6 maanden na aanvang van het traject. Indien de prijzen in tussentijd omhoog gaan, zal een overeenkomstige kost aangerekend worden.

Bij klachten sta ik steeds open voor communicatie hierrond.

Wat gebeurt er als je door medische redenen je traject niet kan verder zetten?

Mits bewijs van je arts, kan je op elk moment van het traject, de volgende sessies of de rest van het traject annuleren en het resterende bedrag  volledig terug trekken. Afspraken kunnen ook uitgesteld worden tot 12 maanden na aanvang traject zonder terugbetaling. Indien de prijzen in tussentijd omhoog gaan, wordt de meerwaarde niet aangerekend.

Maak een gratis website.