Mindful Moments

Gratis aanbod

Gratis Zelfzorg Roadmap

Creëer een plan op maat om de hectiek van alledag beter aan te kunnen, zodat je meer rust en kalmte ervaart in je drukke leven als mama.

Online Yoga en meditatievideo's

Meditatie Gids

Laat je brein een zen-vakantie nemen! Met wat mindfulness-magie kan je focus aan, productiviteit omhoog, emoties in check en zeg je  vaarwel tegen gepieker!

Natuurlijk is zelfzorg voor iedereen anders. Maar als we gaan kijken naar de diepere laag, wat eronder zit, komt het volgens mij neer op je grenzen bewaken, grenzen voelen en aangeven, en als er over je grenzen gegaan wordt, jezelf de tijd geven om te herstellen. Want jouw grenzen heb je voor een reden en elke inbreuk daarop,...

Stress is een killer voor recuperatie en gains! Het zorgt voor een slechte slaap en daardoor een slechter herstel en het verhoogt je cortisol waarden die een negatieve invloed hebben op je oestrogeen, testosteron en groeihormonen die je herstel een spiergroei bevorderen.

Als je geen vooruitgang lijkt te boeken, als je moe bent en zelfs maar geen zin meer lijkt te vinden voor je workout, heb je misschien te veel stress en dat is nefast voor je vooruitgang. Niet iedereen herkent wanneer hij of zij stress heeft. Stress kan zich ook heel subtiel uiten. Maar dit blogbericht kan jou helpen. Er zit...

Healthy Lifestyle Podcast

Meditatiepodcast

Maak een gratis website.