BLOG

September komt eraan, standaard een maand van drukte en stress, nieuwe dingen en uitdagingen. De blogposts in de kijker helpen jou deze maand goed door te komen.

Stress is een killer voor recuperatie en gains! Het zorgt voor een slechte slaap en daardoor een slechter herstel en het verhoogt je cortisol waarden die een negatieve invloed hebben op je oestrogeen, testosteron en groeihormonen die je herstel een spiergroei bevorderen.

Kort gezegd; bulk wil zeggen dat je meer gaat eten dan je verbruikt om zo je vetmassa te verhogen om meer resultaat te halen uit je trainingen want; je hebt extra energie nodig tijdens je training en je hebt vetmassa nodig om spiermassa te vormen.

Disclaimer

De workouts in deze groep zijn voor recreatieve doeleinden en vervangen in geen enkel geval medische (lichamelijke of mentale) behandelingen. Indien U een van onderstaande aandoeningen hebt, moet U eerst raad vragen aan Uw arts; cardiovasculaire aandoeningen, astma, diabetes, rugletsels (zoals hernia's) of andere lichamelijke kwetsuren. Ook als U lijdt aan een depressie of burn-out is medische opvolging ten zeerste aangeraden.

Het doen van deze workouts is steeds op eigen risico.

Maak een gratis website.