BLOG

December komt eraan, standaard een maand van drukte en stress, sociale gelegenheden en uitdagingen om je aan je gezondheidsroutine te houden. 

De blogposts in de kijker helpen jou deze maand goed door te komen.

Als je geen vooruitgang lijkt te boeken, als je moe bent en zelfs maar geen zin meer lijkt te vinden voor je workout, heb je misschien te veel stress en dat is nefast voor je vooruitgang. Niet iedereen herkent wanneer hij of zij stress heeft. Stress kan zich ook heel subtiel uiten. Maar dit blogbericht kan jou helpen. Er zit...

Stress is een killer voor recuperatie en gains! Het zorgt voor een slechte slaap en daardoor een slechter herstel en het verhoogt je cortisol waarden die een negatieve invloed hebben op je oestrogeen, testosteron en groeihormonen die je herstel een spiergroei bevorderen.

Disclaimer

De workouts in deze groep zijn voor recreatieve doeleinden en vervangen in geen enkel geval medische (lichamelijke of mentale) behandelingen. Indien U een van onderstaande aandoeningen hebt, moet U eerst raad vragen aan Uw arts; cardiovasculaire aandoeningen, astma, diabetes, rugletsels (zoals hernia's) of andere lichamelijke kwetsuren. Ook als U lijdt aan een depressie of burn-out is medische opvolging ten zeerste aangeraden.

Het doen van deze workouts is steeds op eigen risico.

Maak een gratis website.